Media Mate team werkend

Eerst denken, dan doen

Een doordacht plan zonder acties is waardeloos. Maar willekeurige acties zonder een doordacht plan is net zo waardeloos! Bij ons hoef je niet bang te zijn voor overhaaste acties of ondoordachte beslissingen.

We stellen samen met jou een concreet actieplan op dat aansluit bij jouw behoeften. Op die manier gaan we met het juiste doel voor ogen aan de slag. Zo wordt de kans op een positieve uitkomst vele malen groter.

Het vormen van zo’n actieplan hoeft geen weken te duren of duizenden euro’s te kosten. Meestal staan nieuwe campagnes binnen enkele dagen live!

Duurzame resultaten

Snelle eenmalige succesjes zijn altijd leuk. Maar het is moeilijk om hier op de lange termijn een stabiel bedrijf mee te bouwen. Daarom kijken wij altijd vanuit een lange termijn visie naar je bedrijf en je online marketing strategie.

Natuurlijk doen we er alles aan om het laaghangende fruit voor je te vinden en te verzilveren. Maar we zoeken vooral naar stabiele online marketing tactieken waarmee we terugkerende inkomsten voor je kunnen genereren.

Advertentie verkeer resultaten
Media Mate kantoordeur

Transparantie

In de online marketing branche is transparantie niet altijd vanzelfsprekend. Er wordt regelmatig misbruik gemaakt van onwetendheid waardoor er jaarlijks veel geld via de achterdeur wordt weggesluisd. Vaak in de zak van het online marketing bureau.

Dit fenomeen proberen we te doorbreken. Wij werken met een vast uurtarief, gedetailleerde urenbegrotingen en een directe kredietlijn naar jouw bankrekening (in plaats van naar die van ons). Hierdoor weet je precies waarvoor je vergoeding betaalt en weet je zeker dat je volledige advertentiebudget wordt gebruikt waarvoor het bedoelt is.

Ontdek of we een match voor elkaar zijn

Geen impressies, klikken of likes, wel sales en leads. Dat is de focus van de online campagnes die wij voor onze klanten inzetten. Dat doen we omdat wij vinden dat marketinginvesteringen zichzelf uiteindelijk moeten terugverdienen. Dat is iets waar wij ons continu bewust van zijn.

Media Mate is een jong digitaal marketingbureau dat bedrijven zoals die van jou helpt groeien. In omzet om precies te zijn. Hierin zoeken we ALTIJD naar de juiste balans tussen korte termijn verbeteringen en duurzame groeistrategieën.

Daarom kijken wij als jonge fanatiekelingen graag net even verder dan onze neus lang is.

Media Mate vergaderruimte
AdWords Dashboard Media Mate

De best mogelijke strategie

De beste online strategie zuig je namelijk niet ‘even’ uit je duim. Dit is een combinatie van een stukje inlevingsvermogen, data analyse, beproefde marketingtactieken en een serie gerichte experimenten.

Zo kom je in onze ogen tot de perfecte waarde propositie en marketingcampagne die naadloos aansluit bij wat jou doelgroep denkt, voelt en nodig heeft. De gewenste omzetgroei is dan een logisch gevolg.

Het mooiste vinden wij om kleine en middelgrote bedrijven te helpen op te boksen tegen de gevestigde orde. De uitdaging voor ons is die grote jongens te verslaan door met de klant een eigen nichemarkt te vinden, een unieke propositie te ontwikkelen en daar gerichte online marketing op los te laten.

76

Geholpen klanten

€ 1.653.944,08

Gemanaged advertentie budget

€ 8.459.726,00

Voor klanten gegenereerde omzet

Bas achterkant Media Mate Bas voorkant

Bas de Muijnck

Mede oprichter & eigenaar

Bas is een sterke sparringpartner. Die vanuit data, logica en gevoel, de strategie en het verhaal van je bedrijf helpt te vormen. Door zijn brede achtergrond in online marketing is hij letterlijk van (bijna) alle markten thuis. En omdat hij nog steeds eigenhandig online campagnes draait, op diverse platformen, weet hij als geen ander jouw online strategie voor je neer te zetten en verder uit te bouwen.