New Faith Network

Het primaire doel van New Faith Network is om zoveel mogelijk proefabonnees te genereren met het beschikbare marketingbudget. Omdat de bestaande marketinginzet geen resultaten liet zien, hebben we in de beginfase verschillende advertentiekanalen getest om te bekijken welke de beste response leverden.

Lees verder

Cryptohopper

De oprichters benaderde ons voor het verbeteren van hun huidige Google Ads. De campagnes waren erg succesvol in het genereren van gratis gebruikers. Betalende gebruikers genereren was echter nog een uitdaging. Helemaal omdat de gehele Cryptomarkt in een neerwaartse spiraal zat en cryptohandelaren de hand meer op de knip hielden.

Lees verder

Positive Psychology Program

Positive Psychology Program is een e-learning bedrijf dat wetenschappelijk onderbouwde trainingen en behandelmethodes ontwikkeld voor psychologen en trainers. Deze trainingen worden volledig online aangeboden in de vorm van videocursussen.

Lees verder

Ziekte Vrij Leven

Na een redelijk succesvolle lancering van hun eerste informatieproduct in april 2018 kakte de verkopen weer in. Dit was geen houdbare situatie voor de eigenaren van het platform. Medio Juni 2018 gingen wij van start met een online marketingtraject voor Ziektevrijleven.nl.

Lees verder

Wendy’s DISQ Club – Black Friday Actie

Tijdens het weekend van Black Friday (2018) lanceerde we een onweerstaanbare deal. Bij een half jaar abonnement kreeg je tijdelijk een half jaar gratis. Kortom een jaarabonnement voor de prijs van een half jaarabonnement. Fit voor nog geen euro per dag. De impact van onze advertising was aanzienlijk. 74% van de aankopen was een direct gevolg van de advertentiecampagnes die wij hadden ingezet.

Lees verder

2B Connected

Voor de doelgroep van 2Bconnected is de locatie van zijn/haar nieuwe werkgever één van belangrijkste factoren voor het kiezen van een nieuwe werkgever. Dit werd nog eens bevestigd door de vele lokale zoekopdrachten die naar voren kwamen in ons zoekwoordonderzoek. Door de zoekwoorden, locatietargeting, advertenties en landingspagina’s optimaal op elkaar af te stemmen wisten wij de huidige advertentieresultaten aanzienlijk te verbeteren.

Lees verder